Пошук

«Активний парк» відкрито у місті Липовець

Дата: 17.11.2021 14:25
Кількість переглядів: 494

Фото без опису

«Активний парк – локації здорової України» – це проєкт Президента України, який направлений на оздоровлення нації та створення вільного доступу до рухової активності.

Сьогодні, 17 листопада для молоді нашої громади відбулася гарна подія – відкриття такої спортивної локації.

На урочисте відкриття завітали міський голова - Віктор Бичков, депутат Вінницької обласної Ради - Тетяна Каменщук,  заступник голови Вінницької РДА - Юлія Олійник, заступник голови Вінницької територіальної організації ФСТ «Колос» - Вадим Мохник, заступник міського голови Ольга Фоміна, представники управління освіти, культури, молоді та спорту Липовецької міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуКерівники привітали молодь Липовеччини з гарною подією, побажали їм доброго здоров’я, гарної фізичної підготовки та корисного проведення дозвілля.

Варто відзначити, що у парку визначено координатора-тренера, який буде забезпечувати роботу спортивної локації та організовувати оздоровчі заходи, спільні тренування та змагання. У м.Липовець тренером є Любов Ревацька, яка отримала сумку із спортивним інвентарем для покращення зручності та ефективності тренувань.

Фото без описуФото без опису

Також, для відвідувачів спортивної локації розміщено інформаційний стенд та  таблички з QR-кодом для сканування і можливості переходу на ресурс з відеоуроками від провідних спортсменів та відомих особистостей з комплексами вправ різної складності.

Фото без описуФото без описуПо завершенні офіційної частини, діти перейшли на локацію з захопленням сканували QR-коди та приступили до виконання фізичних вправ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь