Пошук

Обговорили питання реалізації проекту «Будівництво трьохповерхового, дванадцятиквартирного житлового будинку по вулиці Липова в м.Липовець»

Дата: 16.11.2021 11:54
Кількість переглядів: 376

Фото без опису

16 листопада до Липовецької міської ради завітали представники КО «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву» з метою інформування жителів громади про реалізацію проекту «Будівництво трьохповерхового, дванадцятиквартирного житлового будинку по вулиці Липова в м.Липовець».

У зустрічі взяли участь голова міської ради Віктор Бичков, секретар міської ради Олеся Назаренко, заступники міського голови та жителі Липовецької територіальної громади.

Фото без опису

Як зазначив в.о. голови фонду  Олександр Паламарчук, головна ціль проекту – це втілення в життя «Регіональної цільової Програми будівництва (придбання) доступного житла у Вінницькій області», яка проходить завдяки співпраці із КО «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву».

Також, Олександр Петрович, розповів присутнім про умови кредитування, надав відповіді на запитання, що цікавили присутніх.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Варто відзначити, отримати кредит можуть спеціалісти медичної, освітньої, соціальної, культурної та спортивної сфери діяльності громади.

 

Для отримання детальної інформації з питань придбання/кредитування квартири можна звертатися до відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Липовецької міської ради.(Тел. 2-31-03)

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь