Пошук

Відбулося громадське обговорення щодо перейменування вулиці Карла Маркса в селі Гордіївка

Дата: 12.11.2021 13:24
Кількість переглядів: 259

Відділом містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Липовецької міської ради в період з 10 вересня по 10 листопада 2021 року проводилось громадське обговорення щодо перейменування вулиці Карла Маркса в селі Гордіївка. У цей період від учасників громадського обговорення приймалися пропозиції (зауваження).

Пропозиції щодо перейменування вищевказаної вулиці в зазначений період не надійшли.

12 листопада для узагальнення результатів громадського обговорення щодо перейменування вулиці Карла Маркса у селі Гордіївка  відбулося засідання комісії з найменування (перейменування) вулиць, площ, провулків, інших об'єктів по Липовецькій територіальній громаді за участю жителі громади. Учасники засідання запропонували наступні назви:

- вулиця Польова;

- вулиця Садова;

- вулиця Абрамовича;

- вулиця Садибна.

За результатами голосування, більшістю голосів підтримано пропозицію перейменувати вулицю  Карла Маркса у селі Гордіївка на вулицю Польова.

Відповідно до Положення про комісію з найменування (перейменування) вулиць, площ, провулків, інших об'єктів по Липовецькій територіальній громаді, затвердженого рішенням виконавчого комітету Липовецької міської ради від 31 серпня 2021 року №164, пропозиції комісії будуть винесені  на пленарне засідання міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь