Пошук

Проведено нараду із старостами сіл та селищ Липовецької територіальної громади

Дата: 11.11.2021 14:33
Кількість переглядів: 255

Фото без опису

Сьогодні, 11 листопада в актовій залі міської ради відбулася робоча нарада з старостами сіл та селищ, яку провів міський голова Віктор Бичков.

Головним питанням, яке обговорювалось під час наради - погіршення епідемічної ситуації, у зв’язку з захворюваністю на COVID-19.

«Аби попередити хворобу та уникнути значного підвищення рівня захворюванння ми маємо здійснити вакцинацію, щоб захистити себе та своє оточення» – звернувся до старост міський голова.

Фото без опису

В свою чергу, з медичної точки зору, директор КНП «Липовецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Липовецької міської ради Василь Бондар поінформував присутніх про стан захворюваності на території нашої громади. В черговий раз Василь Михайловиич переконливо наголосив присутнім на необхідності проведення вакцинації, а також відзначив, що ніяких побічних дій та протипоказів після щеплення незафіксовано, а от важкі наслідки для громадян несе за собою новий штам COVID-19 «Дельта».

Також директор КНП «Липовецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» повідомив, що для проведення щеплень жителів сіл кожного дня працює мобільна бригада, яка здійснює виїзди до населених пунктів на місця.

Фото без опису

В ході наради порушувались питання благоустрою у населених пунктах Липовецької територіальної громади, надання адміністративних послуг  жителям громади та формування бюджету на 2022 рік.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь