Пошук

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Липовецької міської ради

Дата: 11.11.2021 11:20
Кількість переглядів: 210

Фото без опису

Сьогодні, 11 листопада голова міської ради Віктор Бичков провів позачергове засідання виконавчого комітету міської ради.

В роботі засідання взяли участь секретар міської ради Олеся Назаренко, заступники міського голови Сергій Кропивницький, Ольга Фоміна, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Олег Печолат, начальники відділів та управлінь міської ради, старости сіл та селищ.

Фото без опису

Відповідно до порядку денного, про внесення змін до складу комісії з питань розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримки малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затвердженої рішенням виконавчого комітету міської ради від  09 липня 2021 року № 117 інформував начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я міської ради – Віктор Любченко.

Фото без опису

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету  міської ради від 20 січня 2021 року № 4 «Про створення комісії з питань захисту прав дитини» доповіла начальник служби у справах дітей міської ради – Вікторія Іванюк.

Фото без опису

Заслухавши доповідачів, члени виконавчого комітету підтримали проєкти рішень одноголосно.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь