Пошук

Представники галузі культури Липовеччини приймали вітання

Дата: 09.11.2021 14:02
Кількість переглядів: 459

Без традиції — немає культури, а без культури — немає нації. Культура незримою силою формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Багата талантами наша земля - українці володіють вагомим творчим потенціалом, який втілюють у життя працівники культури та аматори народного мистецтва.

9 листопада з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва у Липовецькому міському будинку культури відбулися урочисті заходи.

З вітальним словом до своїх колег звернувся заступник начальника управління освіти, культури, молоді та спорту Геннадій Терлецький. Він висловив вдячність і шану працівникам галузі культури та талановитим митцям, які прославляють Липовеччину. А також подарував усім присутнім своє музичне вітання.

З професійним святом творців нетлінних мистецьких скарбів, примножувачів духовної спадщини краю привітав голова міської ради - Віктор Бичков.  

Віктор Михайлович, подякував за невтомну працю, ентузіазм працівників культури та творчих колективів нашої громади, які незважаючи на обставини розвивають культурну галузь та звеличують рідний край. А також, побажав міцного здоров’я, родинного тепла,  невичерпного натхнення та впевненості у завтрашньому дні.

Долучились до привітань секретар міської ради Олеся Назаренко та голова профспілки працівників культури Вікторія Терлецька. Вони зичили працівникам культури теплоти у серці, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів та наснаги.

Нива працівників культури та аматорів сцени завжди встелена новими здобутками та гарними досягненнями, вони ніколи не втомлюються і завжди роблять із буднів свято, за їх високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток  галузі культури, відданість обраній справі та з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, кращі працівники галузі культури Липовецької територіальної громади були відзначені Подяками Липовецької міської ради та квітами.

По завершені офіційної частини, музичні вітання присутнім подарували солісти КЗ «Липовецький міський будинок культури» - Ярослав Пшиворський  та Володимир Губрій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь