Пошук

З професійним святом привітали працівників соціальної сфери

Дата: 05.11.2021 12:08
Кількість переглядів: 306

День працівника соціальної сфери — професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов’язку,  а й за покликом душі. Саме соціальні працівники першими приймають на себе людські проблеми біль та життєві негаразди. Вони не відвертаються, а прагнуть допомогти і підтримати кожного.

Напередодні свята, 5 листопада у Липовецькій міській раді відбулися урочистості до Дня працівника соціальної сфери.

Щирі слова поваги та вдячності адресувала представникам соціальної сфери виконуюча обов’язки міського голови Олеся Назаренко. У своєму виступі, Олеся Олександрівна відзначила особливу роль працівників соціальної сфери у житті громадян нашої громади, адже вони здійснюють місію добра, чуйності та порятунку вразливих верств населення, допомагаючи долати життєві труднощі та знаходити вихід із скрутного становища, а також зичила міцного здоров’я, родинного затишку, витримки та наснаги.

До привітань долучилася голова Липовецької профспілкової організації працівників державних установ України – Валентина Тращук. Валентина Василівна подякувала працівникам соціальної сфери за їх невтомну працю, людяність і небайдужість, а також побажала подальших успіхів у їх нелегкій роботі та здійснення мрій.

За сумлінну працю, відповідальне ставлення до своїх професійних обов’язків працівники соціальної сфери були відзначені Подяками Вінницької обласної Ради, Липовецької міської ради та профспілкової організації.

Завершились урочистості святковим концертом від солістів КЗ «Липовецький міський будинок культури» Липовецької міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь