Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ

Дата: 05.11.2021 11:33
Кількість переглядів: 296

Фото без опису

Назва регуляторного органу – Липовецька міська рада.

Проєкт регуляторного акту передбачає прийняття чітких і прозорих умов проведення конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування на території Липовецької територіальної громади. Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань, Липовецька міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акту – рішення виконавчого комітету Липовецької міської ради «Про затвердження Порядку проведення конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування на території Липовецької територіальної громади»  та аналіз його регуляторного впливу.

Проєкт рішення та аналіз регуляторного впливу буде розміщений на офіційному сайті Липовецької міської ради (http://lyp.gov.ua/).

Даний проєкт рішення підготовлений з метою:

- розроблення чітких і прозорих умов проведення конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування на території Липовецької ТГ;

- забезпечення надання якісних послуг з пасажирських перевезень на території Липовецької ТГ.

Зауваження та пропозиції приймаються письмово протягом одного місяця з дня оприлюднення цього проєкту та аналізу його регуляторного впливу в приміщенні Липовецької міської ради за адресою: м.  Липовець. вул. Героїв Майдану, 4 або на електронну пошту lypovetsmr@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь