Пошук

«Зелена країна» на Вінниччині: іллінецькі лісівники, керівництво територіальних громад, представники поліції, рятувальники та місцеві мешканці – активні учасники акції «Створюємо ліси разом»

Дата: 05.11.2021 08:41
Кількість переглядів: 413

 

Фото без опису

30 жовтня в Україні відбувся єдиний день посадки лісу, головний захід всеукраїнської акції «Створюємо ліси разом», що покликана реалізувати програму Президента України “Зелена країна”.

 Активно долучаються до акції держлісгоспи та громади Вінниччини, серед яких і  лісівники ДП «Іллінецький лісгосп» (директор А.В. Романович, головний лісничий В.В. Пальченко), представники місцевої влади, педагоги, вихованці учнівських лісництв та мешканці населених пунктів, що знаходяться у зоні діяльності підприємства.

Осіннє садіння лісу у межах акції «Створюємо ліси разом!» 30 жовтня в Іллінецькому лісгопі провели у чотирьох лісництвах.

В Іллінецькому лісництві трудилася команда лісівників лісгоспу та лісництва на чолі з головним лісничим лісгоспу Валерієм Пальченком та лісничим лісництва Олександром Макальондрою. Створювали лісові культури дуба звичайного та горіха чорного у кварталі 57.

В Оратівському лісництві державна лісова охорона на чолі з лісничим Миколою Бойком працювали на лісовій ділянці у кв. 16, на ділянці площею 1 га створювали лісові культури дуба звичайного з горіхом чорним. До участі в акції проєднався перший заступник голови Оратівської селищної ради Сливка Сергій Анатолійович разом із працівниками апарату селищної ради, усього 12 осіб. А також начальник сектору поліцейської діяльності № 1 відділу поліції № 4 Вінницького РУП ГУНП у Вінницькій області Перпьолкін Андрій Сергійович, представники ДСНС.

У Плисківському лісництві працювали лісівники разом із лісничим Миколою Ольшевським у кварталі 35. Створювали лісові кульутри дуба звичайного з горіхом чорним. До участі в акції приєднався Жебровець Сергій Дмитрович, провідний інженер Української експедиції «Укрдержліспроект».
У Немирівському лісництві сторювали лісові кульутри дуба звичайного на лісовій ділянці площею 1 га у 47-му кварталі. Працювала державна лісова охорона на чолі з лісничим Анатолієм Попенком. Загалом за цень посадки 30 жовтня іллінецькими лісівниками було висаджено понад 20 тис. сіянців майбутніх дерев.
Учасники акції висловили слова вдячності іллінецьким лісівникам за їхній нелегкий труд. Вони сподіваються, що посаджені сіянці будуть рости на лісових ділянках та у майбутньому стануть  могутніми деревами, справжнім лісом для майбутніх поколінь українців.

Пресслужба Вінницького ОУЛМГ

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь