Пошук

Вітаємо з ювілеєм директора КНП "Липовецька обласна лікарня відновного лікування дітей з органічним ураженням центральної нервової системи, порушення психіки і опорно-рухового апарату Вінницької обласної Ради" - Стецюк Людмилу Миколаївну

Дата: 02.11.2021 09:10
Кількість переглядів: 262

Шановна Людмило Миколаївно, прийміть наші щирі вітання з нагоди Вашого ювілею! Нехай доля завжди буде щедрою до Вас та збереже міцне здоров’я, дарує безмежне людське щастя, невичерпну енергію, життєве довголіття.

Ваше життя – яскравий приклад того, як треба шанувати людей і працю. Вам є чим пишатися. Ви не змарнували життя і на всіх життєвих дорогах прагнули бути професіоналом, чуйною і турботливою до людей та вмієте завжди допомагати. Хай джерело людської вдячності за Вашу турботу ніколи не вичерпується, серце наповняється світлом, а здоров’я й сили дарує Всевишній. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення. Нехай усе гарне, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею. Бажаємо Вам сімейного затишку, злагоди та добробуту у вашій родині.

 

З повагою,

виконуюча обов’язки міського голови       Олеся Назаренко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь