Пошук

Вшанували пам'ять визволителів України

Дата: 28.10.2021 11:03
Кількість переглядів: 333

Фото без опису

Сьогодні минає 77-ма річниця з того переможного дня, як Україна була визволена від фашистських загарбників, але і донині не вщухає біль людських втрат у тій жахливій смертоносній війні.   Море сліз пролито солдатськими матерями, вдовами та сиротами і не можна виміряти глибину та біль того горя.

Це свято встановлено в Україні відповідно до Указу Президента від 20 жовтня 2009 року № 836/2009, з метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні.

28 жовтня до Меморіалу Слави м.Липовець прийшли керівний склад міської ради, працівники виконавчого апарату, структурних підрозділів міської ради та жителі міста.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Присутні вшанували пам'ять визволителів України хвилиною мовчання, поклали квіти до Меморіалу Слави та пам’ятного знаку захисникам України.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Наш святий обов’язок – берегти пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу, загинув на окупованій території, в таборах смерті, чиє життя обірвалося на шляху до Великої Перемоги. Ми завжди пам’ятатимемо тих, хто гідно пройшов важкими дорогами війни, сумлінно виконав священний обов’язок та мужньо захищав рідну землю.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь