Пошук

Проведено навчання з питань електронного документообігу

Дата: 22.10.2021 16:51
Кількість переглядів: 433

Фото без опису

Сьогодні, 22 жовтня у Липовецькій міській раді  відбулося навчання для працівників виконавчого апарату та керівників комунальних установ міської ради щодо системи електронного документообігу.

Виконуюча обов’язки міського голови Олеся Назаренко, подякувала представникам ТОВ «Софт Генерація» та ТОВ «Центр муніципальних систем управління» за співпрацю та проведене навчання, адже фаховість та професіоналізм працівників є запорукою злагодженої роботи міської ради та громади вцілому.

Фото без опису

Далі, директор ТОВ «Софт Генерація» - Віталій Гавриш, поінформував учасників наради про систему електронного документообігу «MASTER: Документообіг Комплексне рішення». Це програмний продукт, який включає необхідний набір функціональних можливостей, бізнес-процесів обробки всіх видів документів згідно вимогами чинного законодавства України та дозволяє вести загальний  електронний документообіг.

Фото без опису

Начальник відділу проектів ТОВ «Софт Генерація» - Тетяна Науменко, надала детальне роз’яснення щодо реєстрації та проходження документів у системі, про аналітику їх опрацювання, про механізм обміну документами, про можливості оформлення звернень громадян тощо. Також надала обґрунтовані відповіді на запитання, які цікавили керівників структурних підрозділів міської ради.

Фото без описуФото без опису

На нараді була присутня перший заступник директора ТОВ «Центр муніципальних систем управління» - Наталя Гончаренко. Вона ознайомила присутніх з Проєктом «Єдиний Рахунок», який функціонує у м.Вінниця.

Фото без опису

Проєкт покликаний виконувати функції єдиного розрахункового центру, який здійснює нарахування, прийом та обробку платежів за житлово-комунальні послуги мешканців міста по всіх постачальниках житлово-комунальних послуг.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь