Пошук

Шана і хвала нашим захисникам і захисницям!

Дата: 14.10.2021 15:45
Кількість переглядів: 403

Фото без опису

В історії нашої Батьківщини є багато подій і дат, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. 14 жовтня – одна із таких дат. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та свято - День захисників і захисниць України.

Аби засвідчити свою повагу й подякувати тим, хто у різні часи стояв на захисті нашої Батьківщини і сьогодні відстоює наш спокій та цілісність держави на сході України, 14 жовтня у місті Липовець відбулися урочисті заходи, які розпочалися з вшанування воїнів інтернаціоналістів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Далі, військовослужбовці, родини загиблих героїв АТО Липовеччини, керівники та мешканці міста урочистою ходою рушили до пам’ятного знаку Захисникам України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

З вітальним словом до присутніх звернулася виконуюча обов’язки міського голови Олеся Назаренко. Привітала учасників зібрання зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, подякувала захисникам за їх мужній захист рідної землі, а також зичила усім військовослужбовцям міцного здоров’я, незламної волі, надійного родинного тилу та звершення всіх задумів.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Долучився до привітань  голова ГО «Спілка учасників АТОООС Липовецької та Турбівської громад Вінницького району» Юрій Яремчук. Він привітав учасників зібрання та своїх побратимів зі святом.

Фото без описуФото без опису

У цей святковий день згадали кожного, хто віддав своє життя за Україну. Присутні схилили голови перед українськими воїнами, які стали символом гідності та вірності  Батьківщині, поклали квіти до пам’ятного знаку Захисникам України та Меморіалу слави.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь