Пошук

Вітання виконуючої обов’язки Липовецького міського голови з Днем Захисника і захисниць України

Дата: 14.10.2021 08:20
Кількість переглядів: 387

Фото без опису

Шановні земляки, захисники та захисниці, ветерани та волонтери, прийміть найщиріші привітання з нагоди  Вашого свята - Дня захисника і захисниць України!

Це свято, стало одним із найдорожчих для нашого народу, адже воно загартоване в боях за незалежність та свободу рідної землі. У важкий для країни час українці вкотре довели, що в їхніх жилах тече кров вільних і мужніх козаків. Тисячі людей - українські сини й доньки, брати та сестри, наші батьки живим щитом стали між ворожою силою на Сході та мирною Україною. Багато хто з них, на превеликий жаль, віддав найголовніше – своє життя. Дякуємо кожному, шануємо світлу пам'ять наших Героїв – земляків.

Шановні військовослужбовці, вітаю усіх, хто носить високе звання захисника України! Щирі вітання ветеранам, учасникам війни, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів, бажаю Вам міцного здоров’я, сили духу, мужності та мирного неба над головою! Нехай Пресвята Богородиця додасть нам віри у довгоочікувану  перемогу, збереже Ваші родини від лиха й печалі та захистить наших оборонців від ворожих куль!

 

З повагою,

виконуюча обов’язки Липовецького міського голови       Олеся Назаренко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь