Пошук

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Липовецької міської ради

Дата: 06.10.2021 10:15
Кількість переглядів: 298

Сьогодні, 6 жовтня під головуванням в.о. міського голови Олесі Назаренко відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради.

В роботі засідання взяли участь заступник міського голови Сергій Кропивницький, начальники відділів та управлінь міської ради, старости сіл та селищ.

Під час засідання, члени виконавчого комітету одноголосно підтримали затвердження протоколу комісії з питань розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно – ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених  до сімейних, підтримки малих групових будинків та забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, з якого інформував начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я – Віктор Любченко.

З питань, щодо погодження місця розташування та встановлення зупинок громадського транспорту в селах Скитка, Теклинівка Липовецької територіальної громади; про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації по проєкту: «Нове будівництво мереж водопостачання по вулицях Першотравнева, Молодіжна, Шевченка, провулка Першотравневий в с. Зозів Вінницького району Вінницької області»; про надання дозволу на видалення зелених насаджень інформувала в.о.начальника відділу містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства Людмила Босюк.

Про призначення законного представника дитини доповіла, начальник служби у справах дітей Вікторія Іванюк.

Про надання дозволу на використання приміщення дошкільного підрозділу Закладу: «Росошанський НВК:ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ Липовецької місської ради Вінницького району Вінницької області» для проведення навчальних занять учнів школи, інформувала начальник управління освіти, культури, молоді та спорту міської ради Леся Білозерова.

Засідання виконавчого комітету пройшло злагоджено і конструктивно.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь