Пошук

Актуальна інформація про гранти для підприємців та тих, хто думає про власну справу

Дата: 05.10.2021 08:11
Кількість переглядів: 302

Фото без опису

Конкурс творців від Це Крафт.

 

ЦЕ КРАФТ створений з метою підтримки мікропідприємців-крафтовиків і ремісників. За умовами конкурсу всі охочі можуть подати ідеї на виготовлення творчого продукту (прототипу).

Конкурс фінансує діяльність, проєкти ремісників, мастрів, крафтовиків, митців і просто фізичних осіб, котрі бажають відкрити власну справу. Щоквартально комісія конкурсу визначатиме від одного до п’яти переможців і виготовлятиме товарні зразки. За вашого бажання сприятимемо тому, аби ви як автор стали виробником та підприємцем.

Апліканти – громадяни України, яким має бути понад 14 років, сфера діяльності й рівень обізнаності у виробництві не мають значення Дедлайн – 31 грудня 2021р.

Детальна інформація за посиланням: https://itscraft.com.ua/postijnyj-konkurs-tvortsiv/

 

Фото без опису

EU4Business / Жінки у бізнесі

 

Програма «Жінки у бізнесі» допомагає малим та середнім підприємствам під керівництвом жінок в отриманні доступу до фінансових ресурсів та ноу-хау, необхідних для розвитку. ЄБРР надає доступ до фінансових ресурсів через виділення кредитних ліній для місцевих банків, призначених для МСП під керівництвом жінок, а також надає бізнес-консультації, щоб допомогти підприємствам стати більш конкурентоспроможними. Крім того, програма пропонує тренінги, наставництво та іншу підтримку для надання можливості жінкам-підприємцям ділитися досвідом та навчатися один в одного.

Мета: сприяння жіночому підприємництву та доступу до фінансування і, в цілому, участі жінок у бізнесі шляхом полегшення доступу до фінансування та надання консультацій для МСП під керівництвом жінок.

Апліканти – малі та середні підприємства під керівництвом жінок

Дедлайн – до 2022 р.

Детальна інформація за посиланням: https://euneighbourseast.eu/uk/news-and-stories/publications/sylnishi-zhinky-sylnisha-ukrayina-informaczijnyj-byuleten/

 

Фото без опису

Український фонд стартапів

 

Український фонд стартапів (УФС) – це державний фонд, започаткований за ініціативою Кабінету Міністрів України.

Український фонд стартапів (УФС) підтримує інноваційні проєкти та допомагає найталановитішим українським підприємцям створювати успішні глобальні компанії.

Український фонд стартапів надає фінансування компаніям на початкових стадіях їхнього розвитку (pre-seed та seed). Фінансуються перспективні та інноваційні ідеї технологічних стартапів, які демонструють високий потенціал глобального комерційного успіху.

Апліканти – українські компанії на початкових стадіях їхнього розвитку

Обсяг гранту – 25 000 - 75 000 доларів США

Дедлайн – протягом 2021 р.

Детальна інформація за посиланням: https://usf.com.ua/#usf-sc-1

 

 

Відділ економічного аналізу та залучення інвестицій


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь