Пошук

Нарада з розпорядниками бюджетних коштів місцевого бюджету

Дата: 30.09.2021 15:51
Кількість переглядів: 288

Фото без опису

30 вересня у залі засідань Липовецької міської ради, начальник фінансового управління Галина Поєдинок провела нараду з питань формування бюджету на 2022 рік.

У нараді взяли участь представники Державної казначейської служби України, головні розпорядники бюджетних коштів місцевого бюджету, розпорядники коштів третього рівня та одержувачі коштів із місцевого бюджету.

Фото без описуФото без опису

В ході наради начальник  управління  ДКС України у Липовецькому районі Вінницької області - Лариса Ревацька, повідомила присутнім про зміни у чинному законодавстві України із питань діяльності казначейської служби, особливості оформлення платіжних документів та найбільш актуальні проблемні питання у ході казначейського обслуговування клієнтів місцевого бюджету.

Фото без опису

Фото без опису

Начальник відділу звітності та бухгалтерського обліку – головний бухгалтер управління ДКС України у Липовецькому районі Вінницької області – Наталя Павлюк, поінформувала про особливості подання фінансової звітності за 9 місяців 2021 року, порядок використання електронних ресурсів та відображення у них звітних даних.

Фото без описуФото без опису

В свою чергу, заступник начальника управління – начальник відділу обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів – Тетяна Дячук відповіла на актуальні питання щодо порядку казначейського обслуговування клієнтів.

Під час наради, начальник фінансового управління Липовецької міської ради – Галина Поєдинок, зупинилася на комплексі питань щодо: порядку формування пропозицій для включення до проєкту бюджету, порядку формування бюджетних запитів, формування мережі розпорядників бюджетних коштів та одержувачів бюджетних коштів, формування головними розпорядниками бюджетних коштів запитів та порядку їх подання до фінансового органу. Окремо зосереджено увагу на порядку проведення розрахунків потреби у коштах на 2022 рік, порядку підготовки та затвердження місцевих програм і звітності про їх виконання.  

Фото без описуФото без опису

По кожному окремому розпоряднику коштів місцевого бюджету та кодом програмної класифікації видатків було надано детальні роз’яснення щодо проведення розрахунків та формування бюджетних запитів на 2022 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь