Пошук

Відбулося засідання чергової 20 сесії міської ради

Дата: 29.09.2021 14:48
Кількість переглядів: 287

Фото без опису

Сьогодні, 29 вересня в.о. міського голови Олеся Назаренко провела засідання чергової 20 сесії міської ради 8 скликання в якому взяли участь депутати, начальники відділів та управлінь міської ради.

Перш ніж розпочати роботу сесії, виконуюча обов’язки міського голови Олеся Назаренко поінформувала присутніх про роботу проведену в громаді в міжсесійній період, а саме:

- про робочі виїзди до сіл територіальної громади;

-  об’їзд комунальних закладів;

-  проведення роботи з вуличного освітлення;

- проведення профоглядів учнів на базі шкіл громади;

- про роботу  закладів освіти тощо.

Фото без опису

В ході роботи сесії депутати розглянули 66 питань порядку денного.

Заслухали начальника відділу економічного аналізу та залучення інвестицій виконавчого комітету міської ради Юрія Станіславського, який інформував про затвердження Плану заходів на 2021-2023 роки з реалізації Стратегії розвитку Липовецької територіальної громади на період до 2030 року,  а також про виконання Програми економічного і соціального розвитку Липовецької територіальної громади на 2021 рік.

Фото без описуФото без опису

Про внесення змін до рішення 3 сесії міської ради 8 скликання від 21 грудня 2020 року № 42 «Про місцевий бюджет Липовецької міської територіальної громади на 2021 рік» (зі змінами), інформувала начальник фінансового управління міської ради - Галина Поєдинок.

Фото без описуФото без опису

Підтримали народні обранці Програму місцевих стимулів для медичних працівників Липовецької громади на 2022 – 2024 роки.

 

Заслухали звіт керівника КНП «Липовецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» про роботу підприємства, звіт головного лікаря КНП «Липовецька міська лікарня», звіт  директора КУ «Центр фінансово-господарського обслуговування закладів та установ соціально-культурної сфери»  Липовецької міської ради, а також отримали обґрунтовані відповіді на поставлені запитання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Проголосували депутати за призначення на посаду директора КП «Липовецьводоканал» Липовецької міської ради Вінницької області – Святенького С.В.

Також, в ході засідання депутати розглянули блок  земельних питань.

Фото без описуФото без опису

З прийнятими рішеннями 20 сесії міської ради можна буде ознайомитись на  офіційному сайті міської ради у розділі «Рішення сесій 8 скликання» після опублікування у відповідні терміни згідно чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь