Пошук

Візит в.о. міського голови Олесі Назаренко до ЗДО сіл Зозів, Зозівка

Дата: 27.09.2021 16:17
Кількість переглядів: 297

27 вересня під час візиту до сіл Зозів, Зозівка виконуюча обов’язки міського голови Олеся Назаренко спільно з заступниками міського голови С.С.Кропивницьким, О.В.Фоміною та начальником управління освіти, культури, молоді та спорту  Л.П.Білозеровою завітали до закладів дошкільної освіти.

В ході візиту, керівники оглянули стан приміщень ЗДО. Звісно, проблем є чимало, ЗДО села Зозів потребує заміни водостічних жолобів, несправність яких призводить до затікання води та цвітіння внутрішньої стіни коридору.

 

ЗДО села Зозівка потребує негайного перекриття даху та ремонту стелі, оскільки вона перебуває в аварійному стані,  а відповідно загрожує безпеці дітей та колективу. Також, на території закладу потрібно провести роботи з розчистки дерев та зрізу сухостою.

Для негайного вирішення проблемних питань, в.о. міського голови Олеся Назаренко дала відповідні доручення з їх вирішення, профільним заступникам міського голови.

Варто відзначити, ремонтні роботи у найближчий час будуть здійснюватись за кошти місцевого бюджету та співфінансової допомоги ТОВ «ТАС АГРО ЗАХІД» та ТОВ «Рідні лани».

Оскільки, саме 27 вересня відзначається Всеукраїнський День дошкілля і вшановують працю вихователів, керівники не оминули своєю увагою працівників закладів дошкільної освіти.

В.о міського голови Олеся Назаренко спільно з заступником міського голови Ольгою Фоміною висловили щиру вдячність працівникам закладів за їх турботу, самовіддачу та виховання найменших жителів нашої громади. А також відзначили колективи Подяками міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь