Пошук

В.о. Липовецького міського голови Олеся Назаренко відвідала Зозівську ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 27.09.2021 11:29
Кількість переглядів: 226

Фото без опису

27 вересня, з робочим візитом, виконуюча обов’язки міського голови Олеся Назаренко спільно з керівним складом побували у с.Зозів. Під час візиту, керівники відвідали Зозівську ЗОШ І-ІІІ ст. де  відбулася зустріч з працівниками  закладу та батьківським колективом.

Першочергове питання, яке турбувало сьогодні батьків – навчальний процес для учнів 5-11 класів.

Роз’яснення щодо ситуації, яка склалася і діти сьогодні навчаються дистанційно, надала батькам виконуюча обов’язки міського голови Олеся Назаренко. Відповідно до змін постанови КМУ від 9 грудня 2020 р. №1236, що встановлюють нові карантинні обмеження для запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19, у  разі введення жовтого рівня епідемічної небезпеки відвідування закладів освіти здобувачами освіти буде дозволено за умови наявності не менше як у 80% працівників закладу освіти документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації.

Нам необхідно спільними зусиллями досягти необхідного відсотка вакцинації, щоб наші діти повернулися до звичайного навчального процесу – зазначила Олеся Назаренко.

Фото без описуФото без опису

Про вакцинацію та реакцію організму, яка відбувається після щеплення пояснив присутнім директор КНП «Липовецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Липовецької міської ради – Василь Бондар. Він надав аргументовані відповіді на запитання, які цікавили працівників освіти та батьків.

Фото без опису

В свою чергу,  начальник управління освіти, культури, молоді та спорту - Леся Білозерова запевнила освітян, що методів тиску на них та примушування їх до вакцинації у жодному разі не буде, це вибір кожного. Захистіть себе та своїх близьких.

Фото без опису

Перебуваючи у навчальному закладі керівники, оглянули класні кімнати, проведені ремонтні роботи у санвузлах, поспілкувалися із директором школи  Ольгою Побережець, яка в свою чергу озвучила потреби та проблемні  питання навчального закладу. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь