Пошук

Життя і здоров’я – найвища цінність!

Дата: 24.09.2021 14:36
Кількість переглядів: 298

Фото без опису

В рамках профілактичних заходів та на запрошення адміністрації Зозівського професійного аграрного ліцею, з метою популяризації здорового способу життя, працівником відділу соціальної роботи комунального закладу "Центр надання соціальних послуг" Липовецької міської ради Москалюком В.В. була проведена  виховна робота із студентами на тему: «Життя і здоров’я – найвища цінність!»

Тема лекції обрана не випадково, адже навчальний процес у ліцеї тільки розпочався і перед студентами відкрита дорога не  тільки до нових знань, а й до безлічі спокус наслідки яких ще невідомі підростаючому поколінню.

В ході зустрічі з підлітками було достеменно розібрано причини виникнення та наслідки: тютюнопаління, алкоголізму та наркоманії.

Під час бесіди з’ясовано, що основними причинами шкідливих звичок є нудьга, відсутність цілі в житті та негативне близьке оточення. Тому із студентами проведено інформаційну роботу щодо методів змістовного ведення дозвілля, корисних занять спортом та читання книг, як підібрати собі цікаве захоплення  та за якими принципами обирати друзів.  

Фото без описуФото без описуФото без опису

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь