Пошук

Депутати міської ради працювали на спільному засіданні постійних комісій

Дата: 24.09.2021 13:10
Кількість переглядів: 370

Фото без опису

24 вересня, в залі засідань міської ради відбулося спільне засідання постійних комісій з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту.

Головував на комісії Микола Бондаренко.

Фото без опису

В ході роботи депутати розглянули ряд питань, які будуть винесені на чергову сесію міської ради.

Під час засідання з інформацією про затвердження Плану заходів на 2021-2023 роки з реалізації Стратегії розвитку Липовецької територіальної громади на період до 2030 року та виконання Програми економічного і соціального розвитку Липовецької територіальної громади на 2021 рік, виступив начальник відділу економічного аналізу та залучення інвестицій виконавчого комітету міської ради – Юрій Станіславський.

Фото без описуФото без опису

Про внесення змін до рішення 3 сесії міської ради 8 скликання від 21 грудня 2020 року № 42 "Про місцевий бюджет Липовецької міської територіальної громади на 2021 рік" (зі змінами), інформувала присутніх - начальник фінансового управління міської ради Галина Поєдинок.

Фото без опису

Про Програму місцевих стимулів для медичних працівників Липовецької громади на 2022 – 2024 роки, інформував начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я міської ради – Віктор Любченко.

Фото без опису

Про перейменування вулиці на території с. Олександрівка Липовецької територіальної громади Вінницького району Вінницької області, а також про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами в Липовецькій територіальній громаді, виступила в.о. начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства міської ради – Людмила Босюк.

Фото без опису

Про план роботи міської ради 8 скликання на ІV квартал 2021 року, інформувала начальник організаційного відділу виконавчого комітету міської ради – Інна Рябоконь.

Фото без опису

Фото без опису

Про внесення змін до рішення 10 сесії Липовецької міської ради 8 скликання від 25 лютого 2021 року № 208  інформувала начальник земельного відділу виконавчого комітету міської ради – Катерина Смішко.

Фото без опису

Фото без опису

Заслухали члени комісій звіти керівників комунальних некомерційних підприємств та комунальних установ Липовецької міської ради. На запитання, які виникли у депутатів, директори КНП та КУ надали обґрунтовані відповіді.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

За результатами засідання опрацьовані питання рекомендовано винести на розгляд 20 сесії міської ради 8 скликання.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь