Пошук

Депутати міської ради працювали на спільному засіданні постійних комісій

Дата: 24.09.2021 13:10
Кількість переглядів: 374

Фото без опису

24 вересня, в залі засідань міської ради відбулося спільне засідання постійних комісій з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту.

Головував на комісії Микола Бондаренко.

Фото без опису

В ході роботи депутати розглянули ряд питань, які будуть винесені на чергову сесію міської ради.

Під час засідання з інформацією про затвердження Плану заходів на 2021-2023 роки з реалізації Стратегії розвитку Липовецької територіальної громади на період до 2030 року та виконання Програми економічного і соціального розвитку Липовецької територіальної громади на 2021 рік, виступив начальник відділу економічного аналізу та залучення інвестицій виконавчого комітету міської ради – Юрій Станіславський.

Фото без описуФото без опису

Про внесення змін до рішення 3 сесії міської ради 8 скликання від 21 грудня 2020 року № 42 "Про місцевий бюджет Липовецької міської територіальної громади на 2021 рік" (зі змінами), інформувала присутніх - начальник фінансового управління міської ради Галина Поєдинок.

Фото без опису

Про Програму місцевих стимулів для медичних працівників Липовецької громади на 2022 – 2024 роки, інформував начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я міської ради – Віктор Любченко.

Фото без опису

Про перейменування вулиці на території с. Олександрівка Липовецької територіальної громади Вінницького району Вінницької області, а також про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами в Липовецькій територіальній громаді, виступила в.о. начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства міської ради – Людмила Босюк.

Фото без опису

Про план роботи міської ради 8 скликання на ІV квартал 2021 року, інформувала начальник організаційного відділу виконавчого комітету міської ради – Інна Рябоконь.

Фото без опису

Фото без опису

Про внесення змін до рішення 10 сесії Липовецької міської ради 8 скликання від 25 лютого 2021 року № 208  інформувала начальник земельного відділу виконавчого комітету міської ради – Катерина Смішко.

Фото без опису

Фото без опису

Заслухали члени комісій звіти керівників комунальних некомерційних підприємств та комунальних установ Липовецької міської ради. На запитання, які виникли у депутатів, директори КНП та КУ надали обґрунтовані відповіді.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

За результатами засідання опрацьовані питання рекомендовано винести на розгляд 20 сесії міської ради 8 скликання.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь