Пошук

Проведено засідання комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 23.09.2021 11:12
Кількість переглядів: 355

Фото без опису

23 вересня 2021 року під головуванням в.о. міського голови Олесі Назаренко відбулося засідання Липовецької міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На порядок денний виносилися питання:

1.Щодо встановлення “жовтого” рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території України.

2.Про стан захворюваності гострими кишковими інфекціями на території Липовецької міської територіальної громади та шляхи її стабілізації.

3.Про затвердження Плану організаційних і практичних заходів направлених на забезпечення техногенної та природної безпеки в осінньо- зимовий період 2021-2022 років.

4. Про затвердження  місця на території Липовецької міської територіальної громади для знищення вибухонебезпечних предметів, які будуть виявленні  у 2022 році.

5.  Заходи щодо профілактики отруєнь грибами.

 

З інформацією про рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 22 вересня 2021 року №17 щодо встановлення “жовтого” рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території України виступила в.о. міського голови, голова комісії з питань ТЕБ та НС Олеся Назаренко.

 

Комісія вирішила :

1.Взяти до відома, що на території усіх регіонів України з 00 год 00 хвилин 23 вересня 2021 року встановлюється «ЖОВТИЙ» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 та у відповідності до пункту 23 постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (із змінами) застосовуються усі обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «ЖОВТОГО» рівня епідемічної небезпеки.

2.Заступнику міського голови (Фоміні О.В.), та старостам населених пунктів міської територіальної громади вжити заходів щодо забезпечення дотримання відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для відповідного рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

3.Заступнику міського голови (Фоміні О.В) та відділу соціального захисту та охорони здоров’я (Любченку В.І.), спільно із управлінням освіти,культури, молоді та спорту міської ради ( Білозеровій Л.П.) вжити заходів до:

  • залучення до процесу вакцинації, у тому числі, вчителів та працівників закладів освіти існуючих пунктів щеплень в закладах освіти;
  • організації вакцинації, у тому числі вчителів та працівників закладів освіти, за допомогою виїзних мобільних вакцинальних сесій у разі відсутності в закладах освіти постійних пунктів щеплень;
  • інформування та проактивного запрошення до вакцинації вчителів та працівників закладів освіти до існуючих пунктів щеплень в закладах освіти та під час роботи виїзних мобільних вакцинальних сесій.

4.Начальнику управління освіти, культури, молоді та спорту міської ради ( Білозеровій Л.П.)

4.1.Перевести  на дистанційну форму навчання учнів 5-11 класів усіх закладів загальної середньої освіти  крім ( Білозерівської ЗОШ I-III ст., опорного закладу «Лукашівська ЗОШ I-III ст.», закладу «Росошанський навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа I-III ст. дошкільний навчальний заклад  Липовецької міської ради», Скитківської ЗОШ I-II ст., Струтинської ЗОШ I-II ст. та Нападівської ЗОШ I-II ст.)

                                                                      Термін виконання: з 23.09.2021 року

5. Директорам закладів освіти Липовецької міської територіальної громади, які перейшли на дистанційну форму навчання , за умови вакцинації 80% працівників закладу та за погодження з   управлінням освіти, культури, молоді та спорту міської ради  здійснювати навчання в очній формі.

6. Директору комунального закладу «Дитячо-юнацький центр» Липовецької міської ради ( Куземко А.С.)  та  директору Дитячої музичної школи Липовецької міської ради (Цивилюк О.П.) проводити заняття в очній формі дотримуючись вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2(із змінами) та протокольного рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної небезпеки та надзвичайних ситуацій від 21 вересня 2021 року № 35.

                                                                      Термін виконання: з 23.09.2021 року

7.Відділу поліції №4 Вінницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області (Дармограй П.В.)спільно з Липовецьким управлінням Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області (В’юник С.І. ), забезпечити, в межах компетенції, проведення перевірок дотримання санітарного законодавства, протиепідемічних заходів під час карантину в громадському транспорті, закладах громадського харчування, розважальних закладах міської територіальної громади, які передбачені для «ЖОВТОГО» рівня епідемічної небезпеки.

8.Липовецькому управлінню Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області (В’юнику С.І.) посилити контроль за дотриманням протиепідемічних заходів на об’єктах торгівлі (агропродовольчих та промислових ринках), навчальних закладів міської територіальної громади всіх рівнів.

9.Керівникам підприємств, установ та організацій міської територіальної громади, суб’єктам господарювання забезпечити безумовне виконання протиепідемічних вимог на підвідомчих об’єктах у відповідності до пункту 23 постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2(із змінами), які передбачені для “ЖОВТОГО” рівня епідемічної небезпеки.

10.Контроль за виконанням рішення з I-го питання покласти на заступника міського голови, першого заступника голови комісії з питань ТЕБ та НС Ольгу ФОМІНУ.

II. Про стан захворюваності гострими кишковими інфекціями на території Липовецької міської територіальної громади та шляхи її стабілізації члени комісії заслухали заступника начальника управління – начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Липовецького управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Шамшура В.М.

III. Про затвердження Плану організаційних і практичних заходів направлених на забезпечення техногенної та природної безпеки в осінньо-зимовий період 2021-2022 років інформував присутніх завідувач сектору цивільної захисту, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами виконавчого комітету міської ради  Михайленко В.М.

IV. Про затвердження місця на території Липовецької міської територіальної громади для знищення вибухонебезпечних предметів, які будуть виявленні  у 2022 році, виступив начальник ДПРЧ № 21 м.Липовець Цюпа В.В.

V. Про заходи щодо профілактики отруєнь грибами інформував заступник начальника управління – начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Липовецького управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області  Шамшур В.М.

За результатами засідання комісії підготовлено Протокол №13 23 вересня 2021 року.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь