Пошук

Привітали рятівників ДПРЧ № 21 м. Липовець з професійним святом

Дата: 17.09.2021 11:46
Кількість переглядів: 439

Фото без опису

Сьогодні, 17 вересня рятівники України відзначають своє професійне свято, яке об’єднує працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони та інших спеціальних формувань.

“Запобігти! Врятувати! Допомогти!” – це гасло влучно характеризує нелегкі будні рятувальників  та засвідчує їх гуманність та жертовність.

З нагоди свята, до державної пожежно-рятувальної частини м.Липовець завітала в.о міського голови Олеся Назаренко, заступник міського голови Ольга Фоміна, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Олег Печолат,  завідувач сектору цивільного захисту, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Володимир Михайленко.

Керівники привітали  особовий склад ДПРЧ №21 м.Липовець з професійним святом, висловили вдячність за сумлінне виконання службових обов’язків, мужні і рішучі дії під час ліквідації пожеж та інших надзвичайних ситуацій.

«Рятувати життя людей, щодня ризикувати власним життям може лише людина з високим духом для якої безпека і життя громадян є найвищою цінністю» - наголосила в.о міського голови Олеся Назаренко, а також щиро побажала рятівникам міцного здоров’я, миру, злагоди, життєвих благ і якомога менше тривожних викликів.

За високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток пожежно-рятувальної служби кращих рятівників частини було відзначено Подяками Вінницької обласної ради та Почесними грамотами міської ради.

Також керівники подарували ДПРЧ №21 м.Липовець сертифікат на придбання спецодягу та взуття, які захистять наших рятівників під час гасіння пожеж. На це з міського бюджету спрямовуємо 125 тис грн.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь