Пошук

Шановні працівники цивільного захисту Липовецької міської територіальної громади!

Дата: 17.09.2021 08:05
Кількість переглядів: 266

Щиро вітаємо усіх рятувальників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом – Днем Рятувальника !

 

Цей день  - свято мужніх, сильних та відважних людей, безстрашних героїв, які готові прийти на допомогу всім, хто опинився в біді, людей які несуть відповідальність за вирішення питань загальнодержавної ваги – забезпечення надійного захисту національного багатства, життя людей від різних стихій.

Справа яку Ви робите, безумовно, одна з найнебезпечніших, адже порятунок людського життя – відповідальна, складна і дуже почесна робота. Ви завжди  перші там, де людям потрібна допомога: у завалах зруйнованих будівель, в диму і вогні пожеж, у понівечених транспортних засобах, в епіцентрі природних стихій. Ви доблесно несете службу, оперативно реагуючи на будь-які сигнали людей, які потрапили в біду. Те, що для звичайної людини є подвигом, для Вас – повсякденна робота, яка не знає вихідних і вимагає величезної самовіддачі, мужності й організованості.

Щиро вдячні Вам за те, що цілодобово підтримуєте  постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги.

Бажаємо мирного неба, щастя, здоров’я, якнайбільше життєвих благ, душевного спокою у  родинах, і  якомога менше тривожних викликів і безсонних ночей! Нехай мир і злагода панують у ваших домівках.

Нехай Божа Матір завжди буде Вашою покровителькою і захисницею, вірною помічницею у професійній діяльності та оберегом на життєвому шляху.

 

З повагою,

в.о. міського голови                                                       Олеся НАЗАРЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь