Пошук

Щотижнева робоча нарада під головуванням в.о міського голови

Дата: 13.09.2021 10:12
Кількість переглядів: 232

Фото без опису

Сьогодні, 13 вересня в.о. міського голови Олеся Назаренко провела щотижневу робочу нараду з керівниками відділів та управлінь міської ради.

У нараді взяли участь заступники міського голови С.С.Кропивницький, О.В.Фоміна, керуючий справами виконавчого комітету міської ради О.В. Печолат.

В першу чергу, присутні обговорили робочі моменти стосовно підготовки до позачергової сесії міської ради, яка запланована на 14 вересня поточного року.

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради - Олег Печолат повідомив керівників управлінь та відділів міської ради про чергове засідання виконавчого комітету міської ради, яке відбудеться 17 вересня 2021 року.

Про стан виконання бюджету поінформувала начальник фінансового управління - Галини Поєдинок, 

Про підготовку до "Місячника Цивільного захисту"  доповів завідувач сектору цивільного захисту, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами - Володимир Михайленко. Ряд інших робочих питань обговорили присутні в ході наради.

Підвела підсумки наради Олеся Олександрівна, привітала колег з Днем міста відзначивши, що Липовець сьогодні – це щоденна праця його мешканців і ми працюємо задля його розвитку та процвітання.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь