Пошук

З подарунком до спортсменів з кульової стрільби завітали керівники міста

Дата: 10.09.2021 17:46
Кількість переглядів: 370

Фото без опису

10 вересня в.о. міського голови Олеся Назаренко спільно із заступником міського голови - Ольгою Фоміною, начальником управління освіти, культури, молоді та спорту - Лесею Білозеровою та головою фізкультурно-спортивного товариства «Колос» - Миколою Любченком, вітали з Днем фізичної культури і спорту тренерів-викладачів та спортсменів з кульової стрільби.

З вітаннями та подарунком керівники завітали до місцевого тиру, який знаходиться на базі ОЗ «Липовецька загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області" .

Під час візиту в.о. міського голови  Олеся Назаренко привітала тренерів та їх учнів зі святом. Подякувала за гарну підготовку спортсменів, а також побажала сили, відваги, влучних пострілів та впевнених перемог.

Фото без описуФото без опису

З нагоди Дня фізичної культури і спорту Почесною грамотою Вінницької обласної ради було відзначено тренера-викладача з кульової стрільби – Василя Григоровича Мандро, Почесною грамотою міської ради нагороджено тренера-викладача з кульової стрільби – Олексія Ананійовича Танасієнка.

Фото без опису

Для покращення тренувань та якісного навчання учнів, які займаються кульовою стрільбою, керівники подарували повітряний компресор високого тиску для пневматичної зброї, який є вкрай необхідним для занять.

Фото без опису

Свої вміння з кульової стрільби продемонстрували гостям найуспішніші  спортсмени у даному виді спорту.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь