Пошук

Привітали спортивний актив Липовецької ДЮСШ з Днем фізичної культури і спорту

Дата: 10.09.2021 16:05
Кількість переглядів: 306

Фото без опису

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, тренерів та спортсменів. В усі часи саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю.

Напередодні свята, 10 вересня до Липовецької ДЮСШ завітали в.о. міського голови Олеся Назаренко, заступник міського голови Ольга Фоміна, начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Леся Білозерова.

З вітальним словом до тренерів та вихованців школи звернувся голова фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Микола Любченко.

Щирі вітання та слова вдячності за професійну підготовку учнів адресувала  Олеся Назаренко спортивному активу дитячо-юнацької спортивної школи м.Липовець, адже саме вони зміцнюють авторитет нашої громади на великих спортивних аренах. Привітала Олеся Олександрівна і юних спортсменів, побажала всім здоров’я, перемог та нових рекордів.

Фото без описуФото без описуЗа наполегливу працю та вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Почесними грамотами Вінницької обласної ради та Липовецької міської ради були нагороджені тренери та викладачі Липовецької ДЮСШ.

Фото без описуФото без описуФото без описуПочесними грамотами також, були відзначені кращі спортсмени.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Звісно, що то за свято без подарунків, з нагоди Дня фізичної культури і спорту юні спортсмени отримали нові футбольні, баскетбольні та волейбольні  м’ячі, а також обладнання для заняття бойовими видами спорту.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

По завершені урочистої частини спортсмени приступили до тренувань.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь