Пошук

Липовецька міська рада інформує про початок проведення громадського обговорення пропозиції щодо перейменування вулиці Карла Маркса в селі Гордіївка та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання

Дата: 10.09.2021 16:41
Кількість переглядів: 1052

Організатором громадського обговорення є відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Липовецької міської ради.

Пропонується перейменувати вулицю Карла Маркса в селі Гордіївка.

Пропозицію щодо перейменування об’єкта топоніміки вніс староста населених пунктів Троща та Гордіївка ЧИГРИН Василь Дмитрович.

Громадське обговорення проводиться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 р. № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичними особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій».

Зауваження та пропозиції подавати протягом 60 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення на поштову адресу Липовецької міської ради: вул.. Василя Липківського, 30 м. Липовець Вінницький район Вінницька область, електронну пошту відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства: liparch@outlook.com та безпосередньо старості населених пунктів Троща та Гордіївка ЧИГРИНУ Василю Дмитровичу із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Громадське обговорення заплановано провести у формі консультацій з громадськістю на офіційному веб-сайті Липовецької міської ради, зборів та зустрічей з жителями села Гордіївка та громади в строк до 10 листопада 2021 року. Про час і місце проведення громадських обговорень буде повідомлено додатково шляхом розміщення інформаційного повідомлення на офіційному веб-сайті Липовецької міської ради.

Відповідальною особою за проведення громадського обговорення є в.о. начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства БОСЮК Людмила Олексіївна.

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Липовецької міської ради в строк до 30 листопада 2021 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь