Пошук

Депутати міської ради готувалися до позачергового засідання сесії міської ради

Дата: 09.09.2021 16:55
Кількість переглядів: 269

Фото без опису09 вересня на засіданні постійних комісій розглянуто низку питань, що пропонуються до розгляду на позачерговій 19 сесії міської ради.

Зокрема, на спільному засіданні постійних комісій з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва та з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту, заслухано звіт начальника фінансового управління міської ради - Галини Поєдинок, щодо виконання бюджету міської ради за І півріччя 2021 року. Також, Галина Анатоліївна доповіла з питань: про Прогноз бюджету  Липовецької міської територіальної громади на середньостроковий період 2022-2024 років та про внесення змін до місцевого бюджету.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Начальник відділу економічного аналізу та залучення інвестицій виконавчого комітету міської ради - Юрій Станіславський, поінформував про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Липовецької ТГ на 2021 рік та про зміни до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на поточний рік.

В ході роботи, депутати схвалили експертний висновок щодо регуляторного впливу проєкту рішення Липовецької міської ради «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Липовецької територіальної громади».

Члени постійних комісій з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту та з гуманітарних питань заслухали інформацію в.о. начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства - Людмила Босюк, щодо змін до Інноваційної програми «Поліпшення водопостачання населених пунктів Липовецької ТГ на 2021-2025 роки», а також про зміни до Програми «Благоустрій населених пунктів територіальної громади на 2021 рік».

Фото без описуФото без описуВ свою чергу, директор КЗ «Центр надання соціальних послуг» - Руслан Побережець, доповів про зміни до Статуту Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг».

28 питань розглянуто на засіданні комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

Фото без описуФото без опису

За підсумками роботи постійних комісій, усі проєкти рішень рекомендовано винести на розгляд позачергової сесії міської ради.

З проєктами рішень можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради у розділі «Проєкти рішень сесії».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь