Пошук

Вітаємо з Днем знань

Дата: 01.09.2021 09:04
Кількість переглядів: 366

Фото без опису

Дорогі учні, вчителі, батьки Липовецької територіальної громади! Вітаю вас зі святом, яке об’єднує та символізує пізнання нового – з Днем знань!

Першого вересня поріг рідної школи переступлять сотні учнів нашої громади. Цей день хвилюючий і незабутній своєю атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів і, звичайно, урочистим першим дзвоником.

Це свято не минає жодної родини. Адже людина без знань, як безкрилий птах: не може злетіти високо вгору, щоб досягти найвищої мети у житті. Адже знання - це сила!

У цей передсвятковий день, хочу побажати кожному, хто прийде до навчального закладу  здобувати знання - успіхів, натхнення та впевненості!

Особливо, вітаю зі святом першокласників нашої громади, адже для них цей день найбільш хвилюючий, вони вперше почують перший дзвоник, познайомляться з першою вчителькою та поринуть у світ знань. Бажаю, щоб ваші перші кроки дорогою знань стали міцною основою подальшого навчання та саморозвитку!

Щирі вітання вам дорогі педагоги, шановні батьки! Нехай перший дзвоник нового 2021-2022 навчального року пролунає в кожному серці радісним настроєм та вірою в завтрашній день, а для учнів відкриються нові горизонти пізнання!

 

З повагою та найкращими побажаннями, за дорученням виконавчого комітету та депутатського корпусу Липовецької міської ради

В.о. міського голови       Олеся Назаренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь