Пошук

Серпнева конференція працівників освіти

Дата: 27.08.2021 13:42
Кількість переглядів: 521

Фото без опису

27 серпня в приміщенні Липовецької міської ради відбулася серпнева конференція працівників освіти на тему: «Результати, тенденції та перспективи».

У конференції взяли участь в.о. міського голови О.Назаренко, начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Л.П. Білозерова, голова профспілки працівників освіти В.В.Кучер, начальник Липовецького управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області С.І. В’юник, директори ЗЗСО, заступники директорів та голови первинних профспілкових організацій.

З вітальним словом до працівників освіти звернулася начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Леся Білозерова, вона привітала своїх колег з початком нового навчального року побажала їм творчої наснаги та нових здобутків.

Фото без опису

Долучилась до привітань в.о. міського голови Олеся Назаренко.

Олеся Олександрівна відзначила, що ми всі переживаємо історичний момент змін. В ході адміністративно - територіальної реформи та децентралізації влади в Україні перед системою освіти постають нові завдання та спільними зусиллями ми обов’язково досягнемо успіху. Також, подякувала вчителям за наполегливу працю та побажала витримки, нових творчих звершень, миру, злагоди та родинного затишку.

Фото без опису

Слова щирої вдячності за багаторічну сумлінну працю та особистий внесок у навчання та виховання підростаючого покоління висловили директору ОЗ «Липовецька загальноосвітня школа І-ІІІ ст.№2» - Черепашуку Дмитру Яковичу, директору Липовецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.№3 - Балезі Олені Іванівні, завідувачу Попівської філії І-ІІ ст. КОЗО «Липовецька загальноосвітня школа І-ІІІ ст.№1 ім.В.Липківського» - Маланчуку Михайлу Григоровичу, відзначивши їх Подяками та квітами.

Фото без опису

Привітав освітянську родину з початком нового 2021-2022 навчального року голова профспілки працівників освіти Володимир Кучер.

В ході конференції, начальник Липовецького управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Сергій В’юник окреслив, керівникам закладів освіти, основні завдання щодо організації харчування дітей та дотримання санітарного регламенту.

Фото без опису

Далі, про підсумки розвитку галузі освіти Липовецької територільної громади та завдання на новий 2021-2022 навчальний рік озвучила начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Леся Білозерова.

Леся Петрівна довела до відома освітян завдання, які необхідні для успішного розвитку освітньої галузі, а саме:

-системне підвищення якості освіти та сучасний науково-методичний і психолого-педагогічний супровід освітнього процесу на інноваційній основі;

- ефективна система професійної підготовки конкуренто-спроможних кадрів;

-підвищення кваліфікації педагогічних та управлінських кадрів тощо.

По завершені освітньої конференції з директорами ЗЗСО, заступниками директорів та головами первинних профспілкових організацій було проведено секційні заняття.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь