Пошук

30-та річниця Незалежності України

Дата: 23.08.2021 17:21
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

23 серпня на передодні 30-ї річниці Незалежності України у місті Липовець панувала святкова атмосфера. Урочиста подія зібрала чимало жителів Липовеччини, керівників міста, представників сіл та селищ нашої громади, трудові колективи, військовослужбовців, учнівську молодь.

Урочистою ходою під супровід духового оркестру учасники заходів прийшли на центральну площу міста, де відбулася офіційна частина свята.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

З вітальною промовою з нагоди 30-ї річниці Незалежності України до присутніх звернулася в.о. міського голови Олеся Назаренко.

Олеся Олександрівна побажала усім присутнім миру, добра, невичерпної енергії, безмежного щастя та затишку у родинах, а головне – єднання заради досягнення процвітання України.

З нагоди свята кращих представників громадськості Липовецької громади було відзначено Подяками обласної Ради та Почесними грамотами міської ради, грошовими винагородами та квітами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

До вітань долучилася голова ГО «Липовецька районна організація ветеранів України» - Валентина Левкович та староста села Нападівка, учасник АТО – Василь Щербанюк.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

По завершенні офіційної частини учасники святкового зібрання схилили голови в пам’ять про полеглих Героїв, поклали квіти до підніжжя  пам’ятного знаку борцям за Незалежність України  та Меморіалу Слави.

Пам'ятаємо - Незалежність нашої держави оплачена дорогою ціною. За вільну Україну вмирали зі зброєю в руках, за її свободу сиділи у таборах та в’язницях і наш обов’язок бути гідними їх пам’яті. Низький їм уклін та вічна пам'ять.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь