Пошук

Вітаємо з Днем Державного Прапора та 30-ю річницею Незалежності України!

Дата: 23.08.2021 08:05
Кількість переглядів: 408

Фото без опису

Шановні жителі Липовецької територіальної громади! Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

30 років тому здійснилася мрія багатьох поколінь українців – наша нація здобула право самостійно визначати свою долю у власній країні, а на карті світу з’явилася незалежна держава Україна.

День Незалежності став новою точкою відліку в житті кожного з нас, дав почуття самоствердження, відчуття волі та суверенності.

Кожна нація, виборюючи незалежність та розбудовуючи державу, обирає символи своєї єдності, сили, свободи та честі, для нас - символом незалежної Батьківщини є Державний прапор України.

Під рідним знаменом український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність та самостійність. Із ним ішли в бій, за нього віддавали життя наші захисники, тож жовто-блакитний стяг ми бережемо та шануємо як найвищу національну святиню.

День Державного прапора  та  день Незалежності України - це не просто дати.  Це пам’ять про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність. Нехай ці величні свята вселяють надію кожному українцю на краще майбутнє.

Дорогі земляки, з нагоди свят, щиро бажаю вам міцного здоров’я, родинного затишку та впевненості у завтрашньому дні! Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі, нашій Україні!

Слава Україні! Героям слава!

 

З повагою та найкращими побажаннями, за дорученням виконавчого комітету та депутатського корпусу Липовецької міської ради

В.о. міського голови       Олеся Назаренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь