Пошук

Відбулось підсумкове спільне засідання робочої та експертної груп з підготовки Плану заходів на 2021-2023 роки з реалізації Стратегії розвитку Липовецької громади

Дата: 10.08.2021 16:57
Кількість переглядів: 522

Фото без опису10 серпня відбулось підсумкове спільне засідання робочої та експертної груп з підготовки Плану заходів на 2021-2023 роки з реалізації Стратегії розвитку Липовецької громади. Йому передувала кропітка робота, проведена відділом економічного аналізу та залучення інвестицій та членами кожної з груп.

В цілому протягом останнього місяця від управлінь та відділів міської ради, комунальних установ, старост населених пунктів надійшло понад 150 пропозицій технічних завдань. Усі вони були розглянуті та опрацьовані. До остаточного переліку включені технічні завдання, що наразі є найбільш пріоритетними для розвитку Липовецької громади. Завершальне слово щодо затвердження Плану заходів на 2021-2023 роки з реалізації Стратегії розвитку громади за депутатами міської ради. Проєкт відповідного рішення буде винесений на чергову сесію.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь