Пошук

Шановні працівники будівельної галузі!

Дата: 08.08.2021 11:18
Кількість переглядів: 410

Прийміть щирі вітання з професійним святом Днем будівельника!

Ви обрали дуже складну, але водночас надзвичайно важливу професію, адже будівельна галузь є одним з важливих індикаторів розвитку і стабільності економіки країни та нашої громади.

Ваша діяльність — зразок для усіх, хто прагне принести практичну користь своїй країні. Результати Вашої роботи оточують кожного з нас.

Саме завдяки високому професіоналізму, невтомній енергії, багаторічній праці багатьох поколінь будівельників створювалися сотні важливих для жителів нашої громади об’єктів інфраструктури: житлові будинки, лікарні, школи і дитячі садочки, будинки культури і сільські клуби, заклади торгівлі та багато інших.

З почуттям вдячності за Ваш вклад у розбудову Липовецької громади бажаємо Вам невичерпної енергії, щастя та міцного здоров’я!

Нехай День будівельника надихає Вас на нові професійні звершення, успішну реалізацію проектів, підкорення нових висот! Нехай все задумане збувається, а кожен новий день приносить злагоду, мир та достаток у Ваші родини!

З повагою та найкращими побажаннями, за дорученням виконавчого комітету та депутатського корпусу Липовецької міської ради

В.о. міського голови Олеся Назаренко

На зображенні може бути: текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь