Пошук

Відбулося чергове засідання робочої групи з питань по мобілізації доходів місцевого бюджету, боротьбі з тіньовою зайнятістю та тіньовою заробітною платою, з не облікованим використанням земельних ділянок

Дата: 04.08.2021 13:42
Кількість переглядів: 434

Фото без опису04 серпня 2021 року під головуванням заступника міського голови Кропивницького С.С. відбулося чергове засідання робочої групи з питань по мобілізації доходів місцевого бюджету, боротьбі з тіньовою зайнятістю та тіньовою заробітною платою, з не облікованим використанням земельних ділянок.

У ході роботи була заслухана інформація щодо проведеної роботи за окремими напрямками роботи за попередній місяць та окреслено ключові завдання на наступний місяць.

Кропивницьким С.С. було наголошено на важливості та актуальності подальшої роботи щодо ефективної роботи щодо збільшення фінансового ресурсу громади. Здійснення належного контролю за своєчасністю та повнотою надходження податків та зборів до місцевого бюджету, ефективне використання земельних ділянок, водних ресурсів, встановлення розмірів орендної плати по нових договорах оренди та перегляд діючих договорів відповідно до вимог чинного законодавства, проведення роз’яснювальної роботи стосовно своєчасності та повноти сплати єдиного податку – стане запорукою фінансової стабільності громади, реалізації комплексу повноважень у соціально-гуманітарній сфері та інфраструктурному розвитку.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь