Пошук

У серпні-вересні пройдуть регіональні форуми для аграріїв в рамках співпраці з Європейським інвестиційним банком

Дата: 03.08.2021 13:42
Кількість переглядів: 473

Протягом серпня – вересня 2021 року проєкт Технічна Допомога проєкту Європейського інвестиційного банку “Основний кредит для аграрної галузі – Україна” (UAFATA) проводить низку регіональних форумів, присвячених темам зберігання та переробки зернових, олійних культур, систем зрошення, експорту та розвитку аквакультури та рибальства в Україні. У п'яти містах України найкращі українські та іноземні експерти поділяться передовим досвідом та найкращими практиками серед аграрних виробників.

Перший форум  "Зернові 2021: зберігання та переробка" пройде 5 серпня в Одесі.

Другий форум "Зрошення 2021: інновації та модернізація" відбудеться 12 серпня у Херсоні на базі Інституту зрошуваного землеробства.

Участь у форумах безкоштовна за умови попередньої реєстрації, яку можна здійснити, заповнивши анкету за посиланням:

Після реєстрації на електронну адресу, вказану в анкеті, ви отримаєте електронний лист із підтвердженням та запрошенням на подію.

Транспортні витрати не покриваються організаторами, та є особистим вкладом учасника.

 

Фото без опису

 

До уваги аграріїв Вінниччини:

запрошення на форуми зі зберігання зернових та зрошення

У серпні – вересні 2021 року Технічна Допомога проєкту Європейського інвестиційного банку “Основний кредит для аграрної галузі – Україна” (UAFATA) проводить низку регіональних форумів, присвячених темам зберігання та переробки зернових, олійних культур, систем зрошення, експорту та розвитку аквакультури та рибальства в Україні. У п'яти містах України найкращі українські та іноземні експерти поділяться передовим досвідом та найкращими практиками серед аграрних виробників.

Перший форум - "Зернові 2021: зберігання та переробка" пройде 5 серпня в Одесі. Під час заходу будуть висвітлені питання: новітні технології переробки/доробки зернових культур, помилки при будівництві та модернізації елеваторів, рентабельність елеваторів/переробки зернових культур, підвищення ефективності елеваторного виробництва, доцільність інвестицій в елеватори/доробку/переробку зерна тощо. Програму форуму в Одесі та перелік спікерів можна переглянути за посиланням: https://forumuafata.uafata.org.ua/odesa

Другий форум "Зрошення 2021: інновації та модернізація" відбудеться 12 серпня у Херсоні на базі Інституту зрошуваного землеробства. На форумі будуть обговорені теми: інноваційні технології підвищення ефективності зернових та олійних культур на зрошенні; економіка використання водних ресурсів, впровадження інноваційних систем зрошення; комплексні рішення в керуванні зрошенням; практичний досвід реалізації іригаційних рішень в аграрних компаніях України; інвестиційна привабливість поливних систем в умовах кліматичних змін. Програму форуму в Херсоні та перелік спікерів можна переглянути за посиланням: http://forumuafata.uafata.org.ua/kherson

Участь у форумах безкоштовна за умови попередньої реєстрації, яку можна здійснити, заповнивши анкету за посиланням:

  • Форум "Зернові 2021: зберігання та переробка", 5 серпня, Одеса: https://forms.gle/NPLGmtxcrRXymURT8
  • Форум "Зрошення 2021: модернізація та інновації", 12 серпня, Херсон: https://forms.gle/6JWcbo2MC53nRR8v7

Після реєстрації на електронну адресу, вказану в анкеті, ви отримаєте електронний лист із підтвердженням та запрошенням на подію.

Звертаємо Вашу увагу на теми проведення наступних форумів, детальна інформація про які незабаром буде анонсована:

  • 19 серпня, Дніпро. Форум "Олійні культури 2021: технології, логістика, переробка"
  • 26 серпня, Харків. Форум "Аквакультура та рибальство 2021: виклики та перспективи"
  • 9 вересня, Львів. Форум "Експорт агропродукції 2021: бар’єри та можливості в контексті

Європейського зеленого курсу"

Слідкуйте за анонсами на сайті uafata.org.ua та на Facebook сторінці: https://www.facebook.com/uafataforum

***

Проєкт Європейського інвестиційного банку «Основний кредит для аграрної галузі – Україна» спрямований на підтримку та створення ланцюгів доданої вартості в галузях олійних, зернових, аквакультури та рибальства; модернізацію підприємств малого і середнього бізнесу, а також державних установ та служб.

У межах Проєкту діє програма безкоштовної Технічної Допомоги (ТД), яка надає консультаційну допомогу та супровід кінцевим бенефіціарам в отриманні кредитування від Європейського інвестиційного банку.

Отримати консультаційну допомогу як саме скористатись більш доступними кредитами можна в Агенції регіонального розвитку Вінницької області за адресою: м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе,7, к.125, тел./факс (0432) 50-85-80, e-mail: ardvin.org@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь