Пошук

Шановні системні адміністратори, прийміть щирі привітання з нагоди Вашого професійного свята - Дня системного адміністратора!

Дата: 30.07.2021 08:39
Кількість переглядів: 430

Професія системного адміністратора в сучасному світі просто незамінна. Вже неможливо уявити собі зараз як би ми жили без наших шановних системних адміністраторів, адже на них покладено одне з найбільш відповідальних завдань — забезпечення надійної інформаційної взаємодії між нами.

Робота великих і малих корпоративних мереж, глобальної мережі інтернет, величезна кількість локальних систем і програмних комплексів, що містити в собі не тільки поштові системи або сервери баз даних, а також багато іншого — все це налагоджено і функціонує завдяки фахівцям цієї унікальної професії, яка об’єднала в собі висококваліфікованих і глибоко не байдужих до технічних тонкощів людей.

У День системного адміністратора ми вітаємо всіх Вас і бажаємо Вам трохи менше клопоту, більше приємних турбот, веселих вихідних і доброго настрою! Нехай кожен день увінчає успіх та супроводжує в житті удача. Бажаємо всім Вам найміцнішого здоров'я і довголіття, бадьорості духу та оптимізму, душевної гармонії і витримки, миру і злагоди, успіхів у Вашій нелегкій праці і зростання добробуту!

З повагою та найкращими побажаннями, за дорученням виконавчого комітету та депутатського корпусу Липовецької міської ради

В.о. міського голови        Олеся Назаренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь