Пошук

Вітання працівникам торгівлі

Дата: 25.07.2021 08:33
Кількість переглядів: 471

Шановні працівники торгівлі Липовецької територіальної громади, прийміть щирі привітання  з нагоди професійного свята - Дня працівників торгівлі!

Важко визначити коли між людьми склались товарно-грошові відносини, але однозначно, що вони сягають у глибоку давнину. І сьогодні жодного дня людини не минає без відвідування торговельних закладів, адже без товарів, які край необхідні, ми існувати не можемо. Торгівля - це рушійна сила в здійсненні купівлі-продажу, в зростанні економічного потенціалу нашої держави та громади, а також в спілкуванні людей.

Тому від кваліфікації працівників, які здійснюють торговельні операції залежить дуже багато і настрій покупців, їх задоволення від придбаного товару та багато іншого.

Бажаємо всім Вам найміцнішого здоров'я і довголіття, бадьорості духу та оптимізму, душевної гармонії і витримки, миру і злагоди, успіхів у Вашій нелегкій праці і зростання добробуту!

Нехай Ваша робота приносить людям радість, а у відповідь Ви завжди отримуйте тільки подяку і радісні посмішки! Хай з кожним днем зміцнюється престиж обраної Вами професії, а успіх та щастя будуть Вашими супутниками назавжди.

 

З повагою та найкращими побажаннями, за дорученням виконавчого комітету та депутатського корпусу Липовецької міської ради

В.о. міського голови       Олеся Назаренко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь