Пошук

Вітаємо любителів мудрої гри з Днем шахів!

Дата: 20.07.2021 09:15
Кількість переглядів: 268

Шахи – це інтелектуальний вид спорту з давніми історичними традиціями та потенційними можливостями. Гра в шахи розвиває логічне мислення, просторову уяву, уважність і цілеспрямованість, сприяє розвитку пам`яті, формує витримку та почуття відповідальності за доручену справу, здатність до самоаналізу та самостійного прийняття рішень. Заняття цим видом спорту поєднують у собі дивовижні якості: глибокий розрахунок, рішучість і тверду волю, які потрібні кожному у повсякденному житті. Не випадково в шахи багато століть грають мільйони людей в усьому світі, а для декого вони стають професією. Отже, це не лише інтелектуальна і захоплива гра, а й важлива складова гармонійного розвитку людини.

У цей день вітаємо всіх шахістів та любителів цієї мудрої гри зі святом!

Бажаємо Вам творчої наснаги, енергії, постійного вдосконалення своєї майстерності, незламної волі та багато яскравих партій, комбінацій, фантастичних задумів і блискучих перемог як у шахах так і в житті!

 

З повагою та найкращими побажаннями, за дорученням виконавчого комітету та депутатського корпусу Липовецької міської ради

В.о. міського голови       Олеся Назаренко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь