Пошук

Участь Липовецької команди в обласному фестивалі «Будь молодим — живи активно»

Дата: 19.07.2021 14:03
Кількість переглядів: 351

Фото без опису

Відповідно до Обласної цільової соціальної програми «Молодь Вінниччини» на 2021-2025 роки Департаментом соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації та «Академією Активного Відпочинку» організовано спортивний захід.

Протягом трьох спекотних липневих днів відбувався четвертий фестиваль здорового способу життя для молодих, активних і спортивних людей.

Перший день - розпочався з інструктажу з техніки безпеки та сплаву по річці Південний Буг. 12-ти кілометрова дистанція далась нелегко, адже більше половини учасників робили це вперше, зате позитивні емоції покривали усі труднощі, особливо коли на швидкості долаєш поріг або «дрифтуєш» на воді, насолоджуючись краєвидами прекрасної подільської природи.

Прибувши на місце розташування табору, відбулось відкриття фестивалю. Микола Кобися, радник голови Вінницької облдержадміністрації, засновник фестивалю, привітав учасників з початком дійства і надихнув на подальші активності!

Наступні дні були наповнені різними змаганнями на суші та воді, де потрібно було показати свої силу та витримку, логічне мислення та орієнтацію в просторі.

Змагалися у сумо, стрільбі з лука і арбалету, командні лижі, переправа через болото, павутина, лабіринт наосліп та командний мега-волейбол, а також екстремальні водні естафети на SUP-board та байдарках.

Представники Липовецької громади, на чолі із головним спеціалістом з питань молоді та спорту управління освіти, культури, молоді та спорту Липовецької міської ради Ігорем Ревацьким, увійшли до команди переможців спортивних ігор.

Родзинкою фестивалю стали атмосферні вечори за розмовами біля ватри, перегляд фільму, неймовірне зоряне небо та ночівля у палатках!

Фестиваль об’єднав учасників з різних громад Вінниччини та мав на меті підвищити рівень фізичної підготовки молоді, популяризувати та утвердити здоровий і безпечний спосіб життя та культури здоров’я серед молоді.

В останній день фестивалю новопризначений директор департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької облдержадміністрації Світлана Ярмоленко офіційно закрила фестиваль, зауваживши стійкість учасників та відзначила їх рішучість до участі в такому екстремальному фестивалі та нагородила учасників сертифікатами за участь.

Далі на молодь чекали ще 8 кілометрів сплаву до фінальної точки призначення – с. Сокілець. Усі представники громад успішно подолали визначений маршрут і роз’їхались по громадам втомленими, але з приємними емоціями, новими знаннями та гарним настроєм.

Велика подяка організаторам фестивалю – Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації і «Академія Активного Відпочинку», з першої до останньої хвилини все було організовано на відмінно!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь