Пошук

Липовецька міська рада підтримала проєкт «Мама посади дерево»

Дата: 19.07.2021 11:06
Кількість переглядів: 220

На зображенні може бути: 3 людей, люди стоять, на відкритому повітрі та деревоДерево – це наше повітря. Немає дерев – немає захисту від нагрівання Планети. Щорічно, середньостатистичний житель нашої Планети виробляє 6 тонн СО2, відповідно кожна людина має висаджувати 73 дерева щорічно. Це, поки що єдиний доступний кожному спосіб утримувати поточну t ° на Землі.

16 липня працівники відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства спільно з представниками КП «Комунсервіс» підтримали проєкт «Мама посади дерево».

Протягом кількох годин біля пам’ятного знаку радянським танкістам, який знаходиться у м. Липовець було висаджено 20 туй та 10 жасмінів.

Сподіваємось, що деревця з роками виростуть і додадуть краси та затишку даній території.

Варто відзначити, спонсором у придбанні дерев виступив ТОВ «ОККО-ДРАЙВ».

На зображенні може бути: 2 людей, люди стоять, дерево та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять, дерево та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 5 людей, люди стоять, на відкритому повітрі та деревоНа зображенні може бути: на відкритому повітрі та дерево


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь