Пошук

Відбулася позачергова 17 сесія міської ради 8 скликання

Дата: 16.07.2021 14:47
Кількість переглядів: 636

Фото без описуСьогодні, 16 липня, під головуванням в.о. міського голови Олесі Назаренко відбулося засідання позачергової 17 сесії Липовецької міської ради 8 скликання, в якій взяли участь 19 депутатів, заступники міського голови, керуючий справами виконкому міської ради, начальники відділів та управлінь міської ради.

На розгляд народних обранців виносилося понад 30 питань порядку денного.

В ході засідання, про стан законності та правопорядку на території Липовецької міської територіальної громади за 6 місяців 2021 року доповів начальник Липовецького відділу Немирівської окружної прокуратури Вінницької області - Михайло Міхаілідіс.

Про внесення змін до рішення 3 сесії міської ради 8 скликання «Про місцевий бюджет Липовецької міської територіальної громади на 2021 рік» інформувала начальник фінансового управління Липовецької міської ради – Галина Поєдинок.

Оскільки питання порядку денного попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій, депутати підтримали ряд проєктів рішень, а саме:

-про передачу та закріплення майна комунальної власності Липовецької територіальної громади на праві оперативного управління;

-про внесення змін до рішення 14 сесії міської ради 8 скликання «Про Програму економічного і соціального розвитку Липовецької територіальної громади на 2021 рік у новій редакції»;

-про внесення змін до рішення 7 сесії міської ради 8 скликання «Про Комплексну програму Липовецької територіальної громади військово-патріотичного виховання, військово-професійного орієнтування молоді, рекламування та пропагування військової служби за контрактом в Збройних Силах України на 2021 рік», тощо.

Підтримали депутати ряд проєктів рішень щодо земельних питань.

Також, в ході сесійного засідання, розглянуто депутатський запит який надійшов від депутата Юкала Ю.М. Відповідно, даний запит буде направлено за належністю до відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства міської ради.

Загалом позачергове засідання сесії пройшло злагоджено і конструктивно.

На зображенні може бути: 6 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 7 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 7 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа та у приміщенніНа зображенні може бути: 5 людей, люди сидять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь