Пошук

Приймали вітання з професійним святом бухгалтери міської ради

Дата: 16.07.2021 11:09
Кількість переглядів: 376

Фото без опису

16 липня - своє професійне свято відзначають бухгалтери, робота саме цих людей є кропіткою та відповідальною.

Професія бухгалтера є однією з найбільш значущих для діяльності будь-якого підприємства, установи, організації та громади вцілому.

Сьогодні, у залі засідань міської ради, в.о. міського голови Олеся Назаренко адресувала щирі вітання усім хто причетний до бухгалтерської справи.

У своєму вітальному слові Олеся Олександрівна подякувала бухгалтерам за їх щоденну сумлінну працю та вірність професійному обов’язку, побажала усім міцного здоров'я, родинного затишку, невичерпних сил та енергії.

До привітань долучився директор КУ «Центр фінансово-господарського обслуговування закладів та установ соціально-культурної сфери Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області» - Руслан Танасюк.

Руслан Анатолійович, висловив подяку керівникам міської ради за співпрацю, а також  привітав свій колектив з професійним святом.

З нагоди Дня бухгалтера Грамотами міської ради були відзначені колективи- Фінансового управління міської ради, відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення міської ради, комунальної установи «Центр фінансово-господарського обслуговування закладів та установ соціально-культурної сфери Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь