Пошук

Проведено виїзний прийом громадян у селі Струтинка

Дата: 16.07.2021 09:02
Кількість переглядів: 431

Фото без опису

Одним із дієвих інструментів по вивченню та вирішенню проблем жителів сіл нашої  громади є проведення виїзних прийомів громадян керівництвом міської ради, які проводяться продовж другого тижня.

15 липня, керівники міської ради провели виїзний прийом громадян у селі Струтинка за участі старости села Михайла Микуліна.

В ході прийому жителі села зверталися з проблемними питаннями щодо: освітлення вулиць, ремонту доріг, розчистки придорожніх смуг, ремонт гідроспоруди тощо.

Керівники обговорили можливі шляхи вирішення питань та зауважили, що кожне звернення перебуватиме на особистому контролі до остаточного їх вирішення. Всі питання будуть розглянуті відповідно до чинного законодавства із залученням відповідних фахівців.

На прийомі, також був присутній директор КНП «Липовецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Липовецької міської ради В.М. Бондар.

Василь Михайлович повідомив жителів села про те,  що протягом 17-18 липня 2021 року по вул.Шевченка,7 (напроти дитячого садочка№2) буде відкрито центр масової вакцинації від коронавірусної хвороби Covid-19.

По завершені прийому громадян, керівники відвідали заклади соціальної сфери села та ознайомились з станом їх готовності до опалювального періоду.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь