Пошук

Засідала комісія з питань земельних відносин

Дата: 15.07.2021 13:07
Кількість переглядів: 281

Фото без опису

15 липня засідали члени постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

У роботі комісії взяли участь в.о. міського голови Олеся Назаренко, заступник міського голови Сергій Кропивницький, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Олег Печолат, начальник організаційного відділу виконавчого комітету міської ради Інна Рябоконь, начальник земельного відділу Катерина Смішко, начальник відділу юридичного забезпечення та комунальної власності міської ради Алла Богдан.

Під час засідання, комісією було розглянуто понад 20 питань порядку денного зокрема:

-про затвердження «Детального плану території земельної ділянки площею 0,2779 га для розміщення артезіанської свердловини за межами населеного пункту на території Славнянської сільської ради Липовецького району Вінницької області»;

- про поновлення договорів оренди землі;

- про включення земельних ділянок у перелік ділянок, що підлягають продажу, та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки, яка не підлягає продажу на конкурентних засадах;

- про встановлення особистого строкового земельного сервітуту гр. В.;

- про передачу в оренду земельної ділянки громадянам А. та В.;

- про включення земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності в перелік земельних ділянок, право оренди на які виставляється на земельні торги тощо.

Вцілому проєкти рішень, включені до порядку денного, були погоджені членами земельної комісії та рекомендовані до розгляду на позачергове засідання 17 сесії міської ради 8 скликання.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь