Пошук

Відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради

Дата: 14.07.2021 17:00
Кількість переглядів: 283

14 липня, в адмінприміщенні міської ради відбулося спільне засідання постійних комісій з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту (голова постійної комісії - Олена Семчук), фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова постійної комісії – Микола Бондаренко).

У роботі постійних комісій взяли участь в.о.міського голови О.О.Назаренко, заступники міського голови С.С.Кропивницький та О.В.Фоміна, начальники структурних підрозділів міської ради.

Згідно порядку денного на розгляд членів комісії запропоновано дванадцять питань.

Про внесення змін до рішення 3 сесії міської ради 8 скликання від 21 грудня 2020 року № 42 «Про місцевий бюджет Липовецької міської територіальної громади на 2021 рік» (зі змінами) інформувала начальник фінансового управління Липовецької міської ради- Галина Поєдинок.

Про внесення змін до рішення 7 сесії міської ради 8 скликання від 29 січня 2021 року № 141 «Про Комплексну програму Липовецької територіальної громади військово-патріотичного виховання, військово-професійного орієнтування молоді, рекламування та пропагування військової служби за контрактом в Збройних Силах України на 2021 рік» доповів головний спеціаліст відділу обліку Вінницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки – Олег Карпенчук.

Про внесення змін до рішення 1 сесії міської ради 8 скликання від 04 грудня 2020 року № 26 «Про затвердження Регламенту Липовецької міської ради восьмого скликання» інформувала присутнім начальник організаційного відділу виконавчого комітету міської ради – Інна Рябоконь.

Учасники засідання заслухали доповідачів, детально розглянули, вивчили кожне питання порядку денного та рекомендували розглянуті проєкти рішень до порядку денного позачергової 17 сесії міської ради 8 скликання. внести На зображенні може бути: 4 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 4 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людей, люди сидять та люди стоятьНа зображенні може бути: 2 людей


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь