Пошук

Ряд робочих питань обговорили під час наради із старостами сіл Липовецької територіальної громади

Дата: 14.07.2021 15:39
Кількість переглядів: 259

Фото без описуСьогодні, 14 липня, в актовій залі міської ради відбулася робоча нарада з старостами Липовецької територіальної громади.

У нараді взяли участь в.о. міського голови Олеся Назаренко, керуючий справами виконавчого комітету міської ради, заступники міського голови, керівники структурних підрозділів та комунальних закладів міської ради, фельдшери сіл громади.

Під час наради до присутніх звернувся старший інспектор Липовецького районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області В.В. Гришаков. Василь Вікторович довів інформацію про суспільно-корисні види робіт, про проведення перевірок Центром пробації, а також закликав старост сіл до співпраці.

Оскільки на нараду були запрошені фельдшери, які обслуговують жителів сіл громади, до слова був запрошений директор КНП «Липовецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Липовецької міської ради В.М. Бондар. Василь Михайлович надав аргументовані роз’яснення стосовно оплати праці фельдшерів, а також повідомив, що з 01 серпня поточного року згідно графіку сімейні лікарі будуть проводити планові прийоми громадян в селах громади.

В свою чергу директор КП «Комунсервіс» Микола Бондаренко наголосив старостам, аби жителі сіл укладали договори на вивезення твердих побутових відходів, оскільки збір сміття по селах проводиться регулярно відповідно до складеного графіку. Також, Микола Валентинович повідомив, що найближчим часом у селах Зозів, Росоша, Щаслива будуть встановлені контейнера для збору твердих побутових відходів.

У нараді взяв участь головний спеціаліст архівного відділу Вінницької РДА О.І. Роговий. Олександр Іванович поінформував присутніх про графік прийому громадян та видачу довідок жителям громади у віддаленому робочому місці №2 м.Липовець.

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 6 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа та у приміщенніНа зображенні може бути: 12 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь